Sunday, December 7, 2014

BJK - TS Üzerine Az ve öz

1. Beşiktaş hak etti ve kazandı. 

2. Hakem BJK'nin ihtiyacı olmamasına rağmen cinlikler yapıp oyunu zaman zaman gerdi.

3. Mustafa Pektemek'e geçmiş olsun ama kızacaksa cezasını erteletenlere kızsın.

4. Trabzonspor takımı daha çok yeni olmasına rağmen oyuncu kalitesi çok yüksek. İstikrarlı bir şekilde devam edilirse başarılı oluruz.

5. Başarılı oluruz ama şampiyon olamayız, oldurmazlar.

6. Olacakken birileri tarla sürer diğerleri Süleyman Seba yılı der.

7. Trabzonspor'un TC'de alabileceği en büyük başarı Türkiye kupası ve ikinciliktir. Avrupa'da ise her zamanki gibi başarı devam eder. Avrupa'da galibiyeti malubiyetinden fazla olan takım olmaya devam edecektir. 

8. Ersun hocaya sabredip takımın oturmasını beklemeli ve devre arası iyi bir kaleci alınmalı

9. Seneye Şampiyonlar liginde başarılı olunur ve bu kadro en az 3 sene Trabzonspor'u hep yarışta tutar.

10. Olurda Padişah hazretleri insafa gelir ve 2010-2011 şampiyonluğunu hakedene verirse belki o zaman tekrar şampiyon olma şansı doğar.


Beşiktaşı tekrar tebrik eder milli takımda takım arkadaşının başına silah dayayan mahlukatı en kısa zamanda takımdan yollamalarını temenni ederim. Şikeci başkanlarından nasıl kurtuldularsa karaktersiz futbolcularından da kurtulmalılar.

Trabzonspor'a gelince:
Sadece biraz sabır gerekli.  Karaterine kefil olamam ama teknik adamlığı TC üzerinde olan bir teknik adam var. Futbolcular deli Vahit sayesinde zaten TC ortalamasının cok üstünde. Başarı icin sadece sabır gerek artık. Yanlız, başarınışampiyonluk demek olmadığını tekrar hatırlatmalıyım.

Sevgiyle kalin. 

No comments:

Post a Comment