Monday, March 2, 2015

Kangren


Spor yazılarını skor yazıları olarak okumaktan hoşlanan sayın Trabzonspor sevdalılarına bu cümleden sonra bu yazıyı okuyup vakit kaybetmemelerini tavsiye ederim.  Bugün ki maç ile ilgili yorumum en sondaki cümlemdedir.  İsteyen yazıyı atlayıp oradan skor yorumumu okuyabilirler ama derdi Trabzonspor olanlar yazıyı okumaya devam edebilir.


1.     İrfan Coşkun,  yönetici, secimin ertesi günü
2.     Osman İlyas,  yönetici, secimin ertesi günü
3.     Yaşar Aşçıoğlu, iş yoğunluğundan
4.     Çetin Kansız, yönetici, bulamadım
5.     Sebahattin Çakıroğlu, Başkan yardımcısı, FB maçı sonrasıç
6.     Engin Kara, taraftardan sorumlu yönetci, İHO’nun taraftar gurupları ile toplantı yapmasından sonra
7.     Mehmet Uğur Bozoğlu, Yatırım Proje ve Tesislerden sorumlu yöneticiö bulamadım
8.     Abdi Serdar Üstünsalih, Mali İşlerden sorumlu, yeni alınacak menejer ve hesapsız harcamalar sebebiyle

Değerli Trabzonspor gönüllüleri, yukarıdaki liste farklı sebeplerle ve farklı zamanlarda başkanımız sayın İbrahim Hacıomanoğlu yönetiminden istifa etmiş eski yöneticilerimizdir.

1.     Tolunay Kafkas
2.     Mustafa Reşit Akçay
3.     Hami Mandıralı
4.     Halilhodziç
5.     Ersun Yanal

Değerli Trabzonspor gönülleri, yukarıdakiler sayın başkanımızın getirip yolladığı teknik adamların listesi.  En son Tolunay Kafkas’a tazminat ödemeye mahkum oldu kulüp.

1. Faruk Nafiz Özak                     Adalet ve Kalkınma Partisi
2. Erdoğan Bayraktar                   Adalet ve Kalkınma Partisi
3. Aydın Bıyıklıoğlu                    Adalet ve Kalkınma Partisi
4. Safiye Seymenoğlu                  Adalet ve Kalkınma Partisi
4. Volkan Canalioğlu                   Cumhuriyet Halk Partisi
5. Koray Aydın                            Milliyetçi Hareket Partisi

Değerli Trabzonspor gönüllüleri, yukarıdaki liste 24. Dönem Trabzon milletvekilleri. İçlerinden sadece Koray Aydın ve birazda Volkan Canalioğlu şikeye karşı etkin mücadele etmiştir. Başkanımız sayın Hacıosmanoğlu sadece Erdoğan Bayraktar ile kavgalı değildir. O da yolsuzluk ve ‘ince ayar’ lafı ile hatırlanıyor.


1.     Hep beraber geldik, hep beraber gideriz
2.     Halilhodziç giderse bizde gideriz
3.     Başarısız olursak gitmesini biliriz çünkü biz Trabzonspor taraftarıyız
4.     Gerekirse 1 milyon kişi yürürüz
5.     Kupa bir kaç ay içinde müzemizde
6.     2010-2011 sezonuna ait Şampiyonluk ve Kupa Trabzon’a kara yoluyla getirmezsek  başkanlık koltuğunda oturmayı Allah bize nasip etmesin… Emek hırsızlarından hesap soramazsak başkanlık bize haram olsun
7.     30 milyon Euro verselerde Olcan’ı satmayacağız
8.     Konu kapanmıştır, Tolga'yı satmıyoruz. Milleti kandırıyorlar. Yok 10, yok 5 milyon avro istemişiz. Biz en başından beri Tolga için 3 milyon avro istedik. Tolga'nın içeride 500 bin avro alacağı var onu da ödeyin dedik. Tolga kendisi 250 binden vazgeçti. Yani Tolga için ödenmesi gereken miktar 3 milyon 250 bin avro. Bu futbolda ilke kalmamış. Top yuvarlak ama biz değiliz.


Yukarıdakiler listede başkanımızın ağzından çıkan ama gereğini yerine getiremedği sözlerinden bir çırpıda aklıma gelenler.


Malesef Trabzonspor aşırı derecede kötü yönetiliyor. Budan daha kötü olan ise bu kötü yönetime alternatif olabileceklerin bir araya gelememesi.  Nerede ise herkes İHO iyice batsın biz daha rahat geliriz derdinde.  Şu anda ses çıkaramayanların daha sonra söz söyleme imkanlarıda sınırlı olacaktır.  Açık söylüyorum Trabzonspor’un bir kaç senesi değil geleceği tehlikededir. Kulüp tarihinde görülmemiş bir şekilde siyasetin esiri olmuştur. 


Tüm bu ahval ve şerait içinde benden Karabükspor maçı yorumu bekleyen tüm okurlarımdan özür diliyorum.

Yöneticisi liderlikten bir haber, teknik adamı cesaretsiz ve hazırlıksız, futbolcusu vurdumduymaz bir takımdan uzun yollu bir başarı gelmez.  Yıldız oyuncusunu teknik adamına ve siyasi liderini takımana tercih eden bir başkandan ise kusura bakmayın ama bu camiaya yarar gelmez.  Trabzonspor camiası hiç olmadığı kadar paramparça olmuş durumda.  Bu yönetim camiasını birazcık düşünüp istifa etmediği ve bu camianın değerleri masaya ellerini vurup biz varız demediği sürece malesef kan kaybetmeye devam edeceğiz.

Bugün ki maçla ilgili  söylenecek tek söz var.

Mehmet Ekici

Gerisi malesef koca bir hiç.


Sevgiyle kalın.




No comments:

Post a Comment